Nieuwe opleiding tot Lotusslachtoffer

wonden maken

We gaan bij voldoende interesse een nieuwe opleiding starten. Dus als je interesse hebt in een leuke en uitdagende opleiding en je voldoet aan de eisen hiervoor: “Een geldig EHBO-diploma, en hiervoor enthousiasme”. Geef dan je gegevens via de mail:

Postbus@lotuskringkennemerland.nl

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een gedachte over “Nieuwe opleiding tot Lotusslachtoffer

  1. goedenavond Lotuskring Kennemerland , ik heb aan u een vraagje. Ik volg de Lotus opleiding, en ben geslaagd voor het onderdeel Bewusteloosheid en Shock, maar het grimeren wil maar niet lukken. Mijn ehbo diploma is geldig to.t april 2021.(maar de lessen liggen eigenlijk stil, en er wordt ook denkelijk nog geen cursus opgestart) Maar ik wil hem heeel graag halen, dus ik wil alles uit de kast halen om dit Lotus diploma in mijn grimeerkoffer te leggen
    Nu is mijn vraag, is het mogelijk dat ik bij jullie instroom en mee draai met de cursus Lotus, daar ik misschien een gedeelte over moet doen, vind ik niet erg, daar leer ik alleen maar van. Dus ik heb zeker wel interesse in deze uitdagende en super leuke opleiding.
    Hopelijk een positief bericht uwerzijds.

    vr. gr. Caroline de Weij-Links

Geef een reactie